Maandag verslag

Dagverslag maandag 7 augustus

Vol spanning en enthousiasme stonden de kinderen vanochtend klaar. Voor sommigen is het gesneden koek, voor anderen is alles totaal nieuw.
De dag kon alleen niet beginnen zonder warming up, dus die werd verzorgd door Upstairs dance & fit. Toen alle lichaamsdelen  wakker gedanst en opgewarmd waren, was het tijd voor de spelletjes.
Bij ieder onderdeel zijn twee groepen tegelijk, zodat het echte race werd.

Een nieuw spel was ‘matten met je matties’. Op twee matten moest de hele groep tegelijk naar de overkant komen. Goed samenwerken en snelheid was hier erg belangrijk.
De klassiekers waren ook aanwezig, bijvoorbeeld het zakkenlopen, de skippybal, eendjes vissen en de hindernisbaan. Ook ging elke groep weer traditiegetrouw op de foto.

Toen de helft van de spelletjes erop zat, was het tijd voor de lunchpauze. Iedereen kreeg een pannenkoek en daarna kreeg ook iedereen soep. Iedereen kon nu uitrusten en zich klaar maken voor de tweede helft. Ondertussen werd iedereen vermaakt met de muziek en werd er veel gedanst.
De tweede helft ging van start en iedereen deed weer zijn uiterste best om er het beste en het leukste van te maken. De tijd vloog voorbij met het heerlijke zonnetje boven ons.
Toen alle spelletjes gespeeld waren, werd alles gelijk netjes opgeruimd en werd de dag afgesloten met nog wat huishoudelijke mededelingen.
Terug bij de fietsen kon iedereen zien of zijn fiets was goed gekeurd. Voldaan en uitgeput vertrokken alle deelnemers naar huis. Op de uitslag van de scores van vandaag moesten ze nog een nachtje wachten.  

Team Bloenenjungle