Dinsdag verslag

Verslag van dinsdag 8 augustus  - door groep 17 Foodshop Lifeline

Na de eerste speldag op maandag was iedereen benieuwd op welke plek we zouden staan. De competitie was begonnen.

We hoopten op een plek bij de eerste tien, maar wat bleek ….. we stonden 1e!!!! Dat hadden we niet verwacht. Wat aarzelend gingen we naar voren. Het moest nog even doordringen. Kjeld trok het lootje met de groene trui en de rest kreeg een groen lintje opgespeld. Wat een goede start!

Hierna stapten we op onze fietsen voor de eerste tourdag met bestemming Binnenmaas. We fietsen erg netjes en het was heel gezellig onderweg, al regende het wel een beetje. Maar bij aankomst in Binnenmaas was het droog toen we het glijbanenspel gingen doen. Iedereen keek er vol verwachting naar uit, want vorig jaar zijn we er vanwege het zeer slechte weer niet heen geweest en het jaar daarvoor was het te warm en waren en teveel mensen om het bad vrij te maken voor ons en was er een alternatief spel. Voor de meesten was dit dus de eerste keer dat ze dit (volgens velen) leukste spel van 3x2 mochten gaan doen.
Eerst moesten de leidsters van de witte glijbanen, toen ging Nina van de blauwe glijbaan en daarna de rest van de groep van de brede glijbaan. Cas, Flip en Mandy waren al snel bij de finish, maar nummer 4 duurde net iets te lang voor een snelle tijd.

Nadat we soep hadden gegeten en onze tassen hadden ingepakt, vertrokken we vanuit Binnenmaas weer voor de terugtocht naar Ridderkerk. We hoorden dat het na de tunnel stortte van de regen, dus trok iedereen zijn regenpak vast aan. En inderdaad het regende zo hard dat we geen rust hadden, maar rechtstreeks doorgefietst zijn naar het sportpark. Aangekomen op het sportpark kregen we nog wat te drinken en moesten we snel de postzakken leeg maken en mochten we snel vertrekken, want het ging steeds harder regenen.

Ondanks de regen was het een hele leuke en gezellige dag, ook het lopen door de tunnel was erg leuk. We zijn benieuwd op welke plek we morgen staan!

Groetjes van groep 17

Mandy, Demi, Michelle, Megan, Nina, Kjeld, Cas, Flip en de leidsters Anouschka en Ingrid